Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδών Στασικράτους, Μνασιάδου και Φ. Πίττα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα των οδών  Στασικράτους, Μνασιάδου και Φώτη Πίττα, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου του 2019 και μέχρι το Σάββατο 29 Ιουνίου του 2019.

Όπως ενημερώνει ο κόμβος Στασικράτους Μνασιάδου θα παραμείνει κλειστός για την τροχαία κίνηση, λόγω της πραγματοποίησης εργασιών στις υπόγειες υποδομές κοινής ωφέλειας, ενώ η  μονόδρομη κατεύθυνση της οδού Στ. Κουμανούδη θα αντιστραφεί προς την οδό Φώτη Πίττα και οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν δεξιά προς την οδό Μνασιάδου και αριστερά προς Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Επίσης, στο τμήμα της οδού Φώτη Πίττα από την οδό Μνασιάδου μέχρι οδό Στ. Κουμανούδη θα επιτρέπεται η αμφίδρομη κίνηση, ενώ τα τμήματα της οδού Μνασιάδου από την Φώτη Πίττα μέχρι Στασικράτους και της Στασικράτους από Μνασιάδου μέχρι Στ. Κουμανούδη θα είναι αδιέξοδοι.

Στα τμήματα αυτά, σημειώνει,  θα επιτρέπεται η διέλευση των κατοίκων/εργαζομένων για τη διευκόλυνση της στάθμευσης τους.

Εξάλλου, η πρόσβαση προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης (α) Γωνία Στασικράτους-Μνασιάδου-Ζήνας Κάνθερ, (β) Ένωσης Νέων Τραστ, (γ) υπόγειο parking πρώην Debenhams θα γίνεται με ειδική σήμανση μέσω της οδού Προμηθέως.