Κακώς προκαλεί τον Σενέρ Λεβέντ το ΑΚΕΛ

Unknown-10Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στεφανος Στεφάνου προκάλεσε με τις δηλώσεις του τον Τ/κ πατριώτη και αγωνιστή Σενέρ Λεβέντ ο οποίος για δευτερη φορά κατέρχεται ως υποψηφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα «Γιασεμί». Κακώς, τα βαζει με τον Σενέρ το ΑΚΕΛ και δυστυχώς ανοίγει κι’άλλα  μέτωπα ενόψει ευρωεκλογών.

Η δράση του Σενερ είναι γνωστή σε όλους.Οπως είναι γνωστές και απόπειρες δολοφονίας εναντίον του καθώς και οι επιθέσεις στην εφημερίδα ΑΦΡΙΚΑ  για τα μαχητικά  άρθρα των συντελεστών της εναντίον της κατοχικής Τουρκίας και υπέρ μιας ανεξάρτητης Κύπρου .

Ούτε για σύγκριση ο αγωνιστικός  βίος του Σενέρ κατά των τούρκων  κατακτητών της Κύπρου με τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ Νιαζί Γκιλζίγκουρέκ.

Χρειάζεται  μεγάλη ευψυχία και τόλμη να ζεις κάτω από την τουρκοκρατούμενη κατεχόμενη Κύπρο και να τα βάζεις με την κατοχή , να γράφεις εναντίον του τούρκου δικτάτορα  Ερντογάν, όπως κάνει εδώ και τόσα χρόνια ο Λεβέντ.Αρα ας τον αφησουν ήσυχο και να μην προκαλούν.

Πάντως αν αληθεύουν όσα έγραψε στο άρθρο του στον ΠΟΛΙΤΗ ο Σενέρ για τον Νιαζί Γκιλζίγκιουρέκ ότι πριν μερικά χρόνια έλεγε πως «πρέπει να βγουν τα άπλυτα του ΑΚΕΛ στη φόρα » υπάρχει θέμα. Γιατί αν πίστευε ή  πιστεύει πως «έχει άπλυτα το ΑΚΕΛ »γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος του;

ΜαφάλνταUnknown-5