Παρατείνεται ο χρόνος διαθεσιμότητας της Μ.Σολομωνίδου

Η Δημοτική υπάλληλος του Δήμου Πάφου, Μαρία Σολομωνίδου, θα τεθεί σε διαθεσιμότητα για άλλον ένα μήνα.
Η απόφαση για παράταση της διαθεσιμότητας της, λήφθηκε χθες, στο πλαίσιο συνεδρίας της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΒΕΡΓΑΣ - ΣΥΛΛΗΨΗ
Η διαθεσιμότητα αποφασίσθηκε ομόφωνα να επεκταθεί χρονικά για άλλο ένα μήνα, δεδομένου ότι βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται η συγκεκριμένη υπάλληλος του Δ. Πάφου .
Συγκεκριμένα, η Σολομωνίδου κατηγορείται για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων ενώ είχε συλληφθεί και ανακριθεί για την υπόθεση της συναυλίας του Σάκη Ρουβά και εναντίον της διεξήχθη πειθαρχική έρευνα.
Επίσης την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί έχει καθορισθεί ειδική συνεδρία της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό αντικείμενο την παρουσίαση του πορίσματος της πειθαρχικής έρευνας που διεξήχθη στον Δήμο από την ερευνών λειτουργό Ελίνα Κωνσταντινίδου.
Το πόρισμα βρίσκεται ήδη στα χέρια του νομικού συμβούλου του Δήμου, Ανδρέα Δημητριάδη, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της μελέτης του, αναμένεται στη συνεδρίαση της Δευτέρας να αναλύσει τα δεδομένα και να προβεί σε γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τις περαιτέρω ενέργειες του, βάσει των όσων εντοπίζει το πόρισμα.
Η διαθεσιμότητα της Μ. Σολομωνίδου έληγε σήμερα.