Αυστρία:Ενοπλος εισέβαλε σε συναυλία και γάζωσε θεατές

Ενας άντρας με όπλο εισέβαλε σε συναυλία στη δυτική Αυστρία και άρχισε να πυροβολεί. ΄Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ αδιακρίτως ενάντια στους περίπου 150 θεατών σε ένα κονσέρτο σε πόλη της Δυτικής Αυστρίας.αυστριαααα_0

Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία, υπάρχουν δυο νεκροί και 11 τραυματίες.

Tα Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ένοπλος σκότωσε δύο ανθρώπους, τραυμάτισε άλλους 11 και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η ταυτότητα του δράστη όπως και τα αίτια της επίθεσης διερευνώνται αυτή την ώρα από τις Αυστριακές αρχές.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην πόλη Nenzing, 24 μίλια ανατολικά των συνόρων της Αυστρία με το Λιχτενστάιν.

Όπως μεταδίδει το Foxnews, η αυστριακή αστυνομία αναφέρει ότι οι πυροβολισμοί που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (22/05) ξεκίνησαν μετά από έντονο διαπληκτισμό του ενόπλου και μιας γυναίκας σε πάρκινγκ πολύ κοντά στο χώρο της συναυλίας.

Σύμφωνα με τον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό ORF, η συναυλία ήταν στο πλαίσιο φεστιβάλ που διοργάνωσε κλαμπ μοτοσυκλετιστών, με 150 άτομα να δίνουν το παρών.

Ο 27χρονος δράστης είχε διαμάχη με μια γυναίκα, πήγε στο αυτοκίνητό του πήρε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το συγκεντρωμένο πλήθος, σκοτώνοντας δυο άτομα και τραυματίζοντας 11, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στη συνέχεια, πήγε στον χώρο όπου είχε σταθμεύσει το όχημά του και αυτοκτόνησε.
Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο το Reuters μετέδωσε πως ο αριθμός των θυμάτων που σκοτώθηκαν αυξήθηκε στους τρεις.