Κόκκινη κάρτα έδειξε το ΑΚΕΛ στο Χαννίδη

Κόκκινη κάρτα έδειξε σήμερα το ΚΕΛ στον υποψήφιο βουλευτήτου κόμματος Μάριο Χαννίδη μετά από ένα twitter υπέρ της Θύρας 9 και εναντίον του ΑΠΟΕΛ Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση hom_xannidismarios2του καταδίκασε  ως  ανάρμοστη την  συμπεριφορά του Μάριου Χαννίδη όπως αυτή καταγράφηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ηταν αστείο!
«Δεν έχω πει ποτέ μου να πεθάνουν οι οπαδοί οποιασδήποτε ομάδας. Στο πρώτο κομμάτι που αφορά το εάν είναι φλώροι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έγραψα χαριτολογώντας. Με ρωτούν αν θα το αποσύρω. Τι να αποσύρω, κάτι που δεν ευσταθεί;», αναρωτήθηκε ο Μάριος Χαννίδης.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κος Χαννίδης αναφέρεται στις αναρτήσεις των τελευταίων ωρών στις προσωπικές του σελίδες που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, τονίζοντας ότι αν ο οποιοσδήποτε οπαδός ομάδας μπει στις σελίδες του σε facebook και twitter, καταγράφονται τα πάντα, όλη η συνομιλία που είχε, οπότε ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει ειπωθεί.

Και πρόσθεσε: «Με την σοβαρότητα που έχει πάρει το θέμα, πολύ σωστά έπραξε το κόμμα και έβγαλε την ανακοίνωση που έβγαλε. Γιατί όταν έχεις μια κατ’ιδίαν συνομιλία με έναν δημοσιογράφο και αστειεύεσαι και ο άλλος το παίρνει και το παρερμηνεύει, τότε μιλάμε για αστειότητες.

Και δημιουργούν και έντονα ερωτήματα, γιατί κάποια άτομα από ομάδες έχουν πει συγκεκριμένα πράγματα για τον Δημήτρη Χριστόφια και δεν έγινε τέτοιος σάλος και γίνεται ντόρος για κάτι που εγώ στην προκειμένη δεν είπα. Άρα, γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Όταν κάποιος πει κάτι, ναι, να υποστεί και την κριτική. Όταν όμως, όχι μόνο δεν το έχει πει, αλλά το έχει κατακρίνει, θεωρώ πως ό,τι και να πούμε είναι εκ του περισσού και γίνεται με κακόβουλο τρόπο για να πληγεί ο οποιοσδήποτε».

Υπεραμύνθηκε, δε, της θέσης του ότι επρόκειτο για ένα αστείο: «Ξεκίνησε μέσω αστείου. Απολογούμαι αν καθ’οιονδήποτε τρόπο έχει θιχτεί οποιοσδήποτε οπαδός του ΑΠΟΕΛ. Ήταν ένα tweet που είχε αναρτηθεί από την Θύρα 9 και σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο συμφωνώ ή διαφωνώ με το συγκεκριμένο είχα απαντήσει – στο κατά πόσον οι ΑΠΟΕΛίστες είναι φλώροι – χαριτολογώντας, «ναι». Για το δεύτερο κομμάτι της ανακοίνωσης της Θύρας 9, είπα ότι πρέπει να ακολουθούνται κόσμια δεδομένα σε ό,τι αφορά τον τομέα του ποδοσφαίρου.

Κάποιοι φαίνεται ότι προσπάθησαν και το πέτυχαν να παρερμηνεύσουν την τοποθέτηση, να δείξουν άλλες δηλώσεις μου που δεν έχουν καταγραφεί και δεν υπάρχουν και να δημιουργήσουν ολόκληρο σάλο για κάτι το οποίο δεν έχω πει και δεν έχω δηλώσει».

Λίγο αργότερα  με γραπτή ανακοίνωση του ο   Μάριος  Χαννίδη  ανέφερε:

«Με μεγάλη μου λύπη έχω παρατηρήσει ότι η επαναπροώθηση ενός Twitter αναφορικά με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ έχει παρερμηνευθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζομαι το περιεχόμενο της εν λόγω διαδικτυακής ανάρτησης της οποίας δεν ήμουν συγγραφέας. Δεν ήταν πρόθεσή μου να θίξω τον οποιονδήποτε. Η συνομιλία βρίσκεται αυτούσια στη σελίδα μου στο facebook, Marios Hannides. Όσα αλλά λέγονται είναι εκ του περισσού»

Τι εμφανίστηκε στο hannidis_sobaroi