Στην Κύπρο την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του επίσκεψη εκτός Ελλάδος μετά την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ï íÝïò ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ÊõñéÜêïò ÌçôóïôÜêçò ìåôÜ ôçí óõíÜíôçóÞ ôïõ ìå ôïí áðåñ÷üìåíï ðñüåäñï ÃéÜííç ÐëáêéùôÜêç (äåí åéêïíßæåôáé) óôá ãñáöåßá ôïõ êüììáôïò óôçí ëåùöüñï Óõããñïý, ôçí ÄåõôÝñá 11 Éáíïõáñßïõ 2016. Óôá êåíôñéêÜ ãñáöåßá ôçò ÍÄ, åðß ôçò ëåùöüñïõ Óõããñïý ðñïóÞëèå ï íÝïò ðñüåäñïò ôïõ êüììáôïò ÊõñéÜêïò ÌçôóïôÜêçò ðñïêåéìÝíïõ íá åíçìåñùèåß êáé íá ðáñáëÜâåé áðü ôïí áðåñ÷üìåíï ìåôáâáôéêü ðñüåäñï ÃéÜííç ÐëáêéùôÜêç. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα έχει τη Δευτέρα συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τον Πρόεδρο της Βουλής.

Σήμερα το απόγευμα συναντάται στην Αθήνα με τον κ. Γιαννάκη Ομήρου, και σύμφωνα με  θα του ανακοινώσει την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Σκοπός του Προέδρου της ΝΔ είναι να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και επίσης, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, με ενδιαφέρον αναμένει και την ενημέρωση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και για την πορεία εξόδου της Κύπρου από την οικονομική κρίση.

Ο κ. Μητοστάκης θα αναχωρήσει από την Κύπρο τη Δευτέρα το βράδυ.