Πλήρης διαλεύκανση όλων των υποθέσεων και όσων είχαν αλισβερίσι με τη Focus

Μετά την καταδίκη σε ποινή φυλάκισης του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χριστόδουλου Χριστοδούλου για φοροδιαφυγή, συνέπεια της οικονομικής συναλλαγής της εταιρείας του με την εταιρεία FOCUS οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες τονίζουν την ανάγκη της πλήρους   διαλεύκανσης  των υποθέσεων  πίσω από τις οποίες κρύβεται η περιβόητη FOCUS με χρηματοδοτήσεις  οικονομικών παραγόντων , πολιτικών προσώπων.Γιατί όπως τόνιζαν στην e-shocknews δεν πρέπει να λήξη με τη φυλάκιση μόνο του πρώην  διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χρ. Χριστοδούλου.Mixalis-zolwtas-afinontas-pisw-to-benetiko11-237x300

Στο μεταξύ χθες η ΕΔΕΚ με ανακοίνωση της  ζητά την πλήρη διαλεύκανση :
1. Των ερευνών της χρηματοδότησης Κυπριακών κομμάτων από την εταιρεία FOCUS
2. Το συνολικό ποσό που διακινήθηκε από την εταιρεία FOCUS για ύποπτες συναλλαγές και με ποιους αποδέκτες.
Οπως τονίζει με ανακοίνωση   «το  Κ.Σ. ΕΔΕΚ θα πρωτοστατήσει στον αγώνα ενάντια στη Διαπλοκή και Διαφθορά στο Δημόσιο βίο και στην θέσπιση Νομοθεσίας για «Πόθεν Έσχες» όλων των κρατικών αξιωματούχων που ασκούν ουσιαστική εξουσία και διαχειρίζονται συμβόλαια ή συμβάσεις του κράτους.
Τέλος το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καλεί την Γενική Εισαγγελία να επισπεύσει τις διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης, όσους ευθύνονται για την οικονομική τραγωδία που έπληξε τον τόπο μας.