Σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα υποβάλλεται η Υπ.Εργασίας

Η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου υπέστη το βράδυ της Κυριακής ανεύρυσμα εγκεφαλικής cache_257x164_Crop_high_2564924_522651_03022022122109αρτηρίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

«Με λύπη είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Όπως αναφέρει, η Υπουργός εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρεται, από τη πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της  Υπουργού και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση.

«Στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία», αναφέρει ο Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο twitter.

Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, όπως ενημερώνει ο Εκπρόσωπος, η σημερινή συνέντευξη τύπου με θέμα “Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία Χωρίς Αποκλεισμούς” στην οποία θα συμμετείχε και η Υπουργός όπως και οι αυριανές σχετικές με το θέμα δράσεις στην Επαρχία της Λάρνακας, αναβάλλονται.

Ευχές από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, στέλνουν από το πρωί της Δευτέρας, με ανακοινώσεις τους, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, καθώς και συντεχνίες, οργανισμοί και φορείς.

Η Πρόεδρος της Βουλής, Υπουργοί, Βουλευτές, ο Γενικός Εισαγγελέας, η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, η Επίτροπος Νομοθεσίας, αρχηγοί κομμάτων, τέως Υπουργοί, με αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εκφράζουν όλοι την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την Υπουργό Εργασίας και της εύχονται στη μεγάλη αυτή μάχη που δίνει, να βγει γρήγορα νικήτρια.

Εξάλλου, τις ειλικρινείς του ευχές προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, για γρήγορη ανάρρωση, εκφράζει, σε ανακοίνωση του, ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος. «Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση μας και ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία της υγείας της», προσθέτει.

Η ΓΓ της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους απέστειλε εκ μέρους του ΓΣ της ΠΕΟ ευχές προς την Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ και εμένα προσωπικά  ευχόμαστε ολόψυχα, να ξεπεράσεις το συντομότερο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις. Εύχομαι πλήρη και ταχεία αποκατάσταση της υγείας σου», αναφέρει η κ. Χαραλάμπους.

Την συμπαράσταση της στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εκφράζει, σε ανακοίνωση της, η ΔΕΟΚ, και της εύχεται όπως ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή δοκιμασία και αναρρώσει το συντομότερο δυνατό. «Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι μαζί της», σημειώνει.

«Οι σκέψεις και οι ευχές μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή μαζί με την Υπουργό Εργασίας κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου», αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης. «Ευχόμαστε δύναμη και πίστη στους οικείους της και είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της», προσθέτει.

Την αμέριστη συμπαράσταση και τις ειλικρινείς τους ευχές για πλήρη και ταχεία ανάρρωση στην  Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία δίνει σήμερα σκληρό αγώνα για την υγεία της, εκφράζουν, σε ανακοίνωση τους το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας. «Στις δύσκολες αυτές στιγμές, οι σκέψεις και οι προσευχές μας τη συνοδεύουν», καταλήγει.