Πρόεδρος: Ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να εξαπλώνεται ανάμεσά μας

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

imagewΗ ανάρτησή του συνοδεύεται και από ένα νέο βίντεο ενημέρωσης για τον ιό στο οποίο συμμετέχει ο ίδιος, ο Υπουργός Υγείας και άλλες προσωπικότητες, όπως αθλητές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί.

Γνωρίζω, σημειώνει, ότι τα μέτρα που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για περιορισμό της διάδοσης  του κορωνοϊού, έχουν δημιουργήσει κόπωση σε μια μερίδα των πολιτών και επηρεάζουν την καθημερινότητα του συνόλου.

Ωστόσο, συνεχίζει, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας.

«Απευθύνω για ακόμη μια φορά έκκληση στον κάθε ένα και στην κάθε μία από εσάς προσωπικά: Τηρήστε με αυστηρότητα τα προστατευτικά μέτρα, αποφύγετε τις άσκοπες συναθροίσεις. Μόνο έτσι θα πετύχουμε την αναχαίτιση της πανδημίας, μόνο έτσι θα προστατέψουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους συναδέλφους μας, τους αγαπημένους μας. Μόνο έτσι θα προστατευτούμε και θα προστατεύσουμε το κοινωνικό σύνολο. Και είμαι βέβαιος, ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη μάχη», προσθέτει.