Σκάνδαλο ΚΟΠ:Η Αστυνομία αναζητεί άτομο που απείλησε παράγοντα του ποδοσφαίρου

Πρόκειται για τον 40χρονο Παναγιώτη Παναγιώτου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Παναγιώτη Παναγιώτου ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή.ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ ÊÕÐÑÏÕ- ÐÅÑÉÐÏËÉÁ - ÌÏÔÏÓÉÊËÅÔÉÓÔÅÓ - ËÇÓÔÅÉÁ

Όπως δήλωσε από τη Λεμεσό ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για το που βρίσκεται ο 40χρονος και οι προσπάθειες είναι να συλληφθεί. Όπως εξήγησε, οι προσπάθειες των μελών την αστυνομίας εντατικοποιήθηκαν από σήμερα το πρωί έτσι ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

«Στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελιών του διαιτητή Παναγή, κλήθηκε συγκεκριμένο πρόσωπο στην αστυνομία για κατάθεση. Αργότερα όταν είχε φύγει από την αστυνομία, κατήγγειλε ότι συγκεκριμένο πρόσωπο τον είχε απειλήσει μέσω τηλεφώνου. Με βάση την καταγγελία εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 40χρονου από τη Λεμεσό. Άρχισαν χθες οι έρευνες για εντοπισμό του, δεν εντοπίστηκε και σήμερα αξιολογούνται κάποιες πληροφορίες έτσι ώστε να εντοπιστεί και να εκτελεστεί το ένταλμα» ανέφερε.

Όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα έγγραφα τα οποία παραλήφθηκαν από την ΚΟΠ, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι γίνεται αξιολόγηση των τεκμηρίων και μάλιστα με αρκετή προσοχή για να δουν εάν σχετίζεται οτιδήποτε με την υπόθεση, βάσει πάντα των καταγγελιών Παναγή, όπως ανέφερε.

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξουν άλλες συλλήψεις σημείωσε ότι «εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι λαμβάνονται καταθέσεις αξιολογούνται μαρτυρίες» και πρόσθεσε ότι «η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου εργάζεται εντατικά αξιολογώντας τα στοιχεία».