Για «εθνικά τσουνάμια» κάνει λόγο τώρα και το ΑΚΕΛ

Την ορολογία που χρησιμοποίησε πριν δύο περίπου μήνες ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου περι «εθνικά τουνάμια» χρησιμοποιεί τώρα και το ΑΚΕΛ  κατηγορώντας τον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι με τους χειρισμούς τους θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε αυτά.Loukaides_thump

Ο  Κοινοβουλευτικός  Εκπρόσωπος  του  ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις Γιώργος Λουκαΐδη σχολιάζοντας τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου  αφού σημείωσε πως «ο κ. Αναστασιάδης εδώ και καιρό άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα κάνει» ανέφερε:

«Ο κ. Προδρόμου απαντώντας ψες στο ΑΚΕΛ επέμεινε στον ισχυρισμό ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν απέσυρε τις προτάσεις που κατέθεσε στο Κράν Μοντάνα. Κατηγόρησε μάλιστα το ΑΚΕΛ ότι αντί να επικεντρώνεται στο στόχο της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων προτιμά την κριτική στον κ. Αναστασιάδη. Επισυνάπτουμε μερικές από τις δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη που επιβεβαιώνουν ότι για μια ακόμη φορά λένε ψέματα στον Κυπριακό λαό. Ψέματα τα οποία μόνον απαρατήρητα δεν περνούν από τη διεθνή κοινότητα.
Ο κ. Αναστασιάδης εδώ και καιρό άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα κάνει. Με τόσες παλινωδίες, μεταμορφώσεις και ψέματα, δεν είναι καθόλου τυχαίο που υποπίπτει σε τόσο κραυγαλέες αντιφάσεις. Όπως καθόλου τυχαίο δεν είναι, που με τραγικούς χειρισμούς του δεν κατάφερε ούτε να αξιοποιήσει την ιστορική ευκαιρία για να απαλλαγούμε από εγγυήσεις, επεμβατικά δικαιώματα και κατοχικά στρατεύματα, ούτε τουλάχιστον να εκθέσει την Τουρκία. Η οποία εγκωμιάζεται και από πάνω από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ και την Ε. Επιτροπή. Χωρίς καμία αντίδραση της δικής μας πλευράς.
Επειδή ο κ. Αναστασιάδης, δυστυχώς, συνεχίζει να βαδίζει στον ίδιο επικίνδυνο δρόμο, το ΑΚΕΛ δεν έχει απλώς το δικαίωμα αλλά έχει την υποχρέωση να προειδοποιεί ότι οι χειρισμοί του κ. Αναστασιάδη με μαθηματική ακρίβεια θα μας φέρουν αντιμέτωπους με εθνικά τσουνάμια.»