Υπόθεση Ουζόχο:Κατάθεση στην Αστυνομία έδωσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης

 Συνεχίζεται το ανακριτικό έργο των αρχών σχετικά με το θέμα της συμμετοχής του Ουζόχο στο ντέρμπι του.Unknown

Ολοκληρώθηκε πριν το μεσημέρι κατάθεση που έδωσε σήμερα στην Αστυνομία ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, σε σχέση με τη διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

GIAGKOU

Ο Κυριάκος Γιάγκου

Πρόθεση της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αρχηγείου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι να λάβει σήμερα, εκ νέου κατάθεση από τον Νιγηριανό τερματοφύλακα και από ένα ακόμη ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Ο κύκλος των καταθέσεων από παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Την Παρασκευή, γύρω στις 20.30, συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση 42χρονος από τη Λευκωσία, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Αστυνομία, ο συλληφθέντας είναι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου.

Ο ύποπτος συνελήφθη για πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδής παραστάσεις.51691296_2277671389174032_8166577019933425664_n

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε το Σάββατο την τριήμερη κράτηση του υπόπτου σε σχέση με τη διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Έχει προβεί σε κατάθεση ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Αντρέας Μιχαηλίδης καθώς και άτομα του οργανισμού που εργάζονται στο τμήμα έκδοσης δελτίων υγείας.

Ψες κλήθηκε επίσης και ο τερματοφύλακας Francis Uzoho. Σήμερα αναμένεται να γίνουν νέες κλήσεις.