Κατεχόμενα:Γαμήλιο δώρο με πιστωτική κάρτα σε δόσεις …

 

 

 

Το βίντεο που αναρτήθηκε είναι από γάμο σε πολυτελές ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια με το ζευγάρι να γράφει στην γαμήλια πρόσκληση «αποδεκτά και τα παχιά πορτοφόλια (!)».Unknown-1

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, το ζευγάρι Χεντιγιέ – Σαλίχ Αλαμινγιολού προκάλεσε έκπληξη αλλά και γέλιο με αυτή την πρόσκληση, θέλοντας προφανώς να διακωμωδήσει την οικονομική κατάσταση στα κατεχόμενα.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε, νεαρός καλεσμένος εύχεται στη νύφη και τον γαμπρό όταν ο τελευταίος βγάζει το μηχάνημα για τις πιστωτικές κάρτες και του ανακοινώνει ότι μπορεί να εισφέρει το δώρο του μέχρι και σε 4 δόσεις. Ο έκπληκτος καλεσμένος δίνει μια πιστωτική κάρτα και όταν ο γαμπρός του ανακοινώνει ότι δεν περνά, κοκκινίζει από ντροπή μέχρι που ο Σαλίχ του λέει ότι είναι πλάκα.

Όλα αυτά μπροστά στην κάμερα της γαμήλιας δεξίωσης και ενώπιον των υπολοίπων καλεσμένων. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πολλές θεάσεις και σχόλια στο διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ιστοσελίδες που το μεταδίδουν ως είδηση.