Δολοφονήθηκε 44χρονος στον Αγιο Σύλα Λεμεσού

Δολοφονία εκ προ μελέτης  φαίνεται να διερευνά η Αστυνομία, μετά και τον εντοπισμό 44χρονου άντρα νεκρού μέσα σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό, γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο με τον 44χρονοcache_728x3000_Analog_medium_640281_202302_1412019 ακινητοποιήθηκε κάτω από δέντρα στην περιοχή Αγίου Σύλα, μετά από καταδίωξη που έγινε, από άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν άγνωστα πρόσωπα.
Το θύμα που είναι γνωστό στις αστυνομικές αρχές, καθώς τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν, εντοπίστηκε από γείτονες, που ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία.
Ο άντρας φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο.
Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους. Επί τόπου βρίσκονται ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο διευθυντής ΤΑΕ Αρχηγείου, Χριστόφορος Μαυρομμάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Νίκος Νίκου και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.
Σε δηλώσεις του για την υπόθεση ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε πως η σκηνή έχει αποκλειστεί και γίνονται εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Πρόσθεσε ακόμη πως ήδη έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα και άρχισε η λήψη καταθέσεων, ενώ διερευνώνται και οι οποιεσδήποτε πληροφορίες υπάρχουν.