Σώθηκε από πνιγμό 4μελής οικογένεια στην Ορόκλινη

Η έγκαιρη και άμεση επέμβαση μελών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας images-1το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή Ορόκλινης, απέβη σωτήρια για τετραμελή οικογένεια που βρίσκεται σε διακοπές στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, μετά από κλήση που δέχθηκαν τα μέλη της γύρω στις 7.50μ.μ. ότι λουόμενοι κινδύνευαν να πνιγούν στη θάλασσα, μετέβηκαν αμέσως στην περιοχή, όπου εντόπισαν σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την ακτή, νεαρό άνδρα μαζί με την 8χρονη κόρη του να βρίσκονται πάνω σε σανίδα, σε κατάσταση υποθερμίας λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή και των πολλών ωρών που βρίσκονταν στη θάλασσα.

Ακολούθως, εντόπισαν σε απόσταση 500 μέτρων περίπου τη μητέρα και την 5χρονη κόρη τους να είναι υποβασταζόμενες σε μικρό φουσκωτό σε κατάσταση επίσης πανικού και υποθερμίας. Αφού παρέλαβαν όλα τα πρόσωπα από τη θάλασσα, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τετραμελή οικογένεια που βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.