Στο κελί για άλλες οκτώ μέρες Βέργας,Μαληκίδης και Γ.Μιχαηλίδης

Για άλλες οκτώ μέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των τριών υπόπτων για την υπόθεση ΣΑΠΑ Σάββα Βέργα, Ευτύχιου Μαληκκίδη και Γιώργου Μιχαηλίδη. Ο πρώτος και ο τρίτος ύποπτος αντιμετωπίζουν 14 κατηγορίες και δεύτερος ύποπτος 18 κατηγορίες.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΒΕΡΓΑΣ - ΣΥΛΛΗΨΗ

Ο εξεταστής της υπόθεσης έκανε λόγο για μεγάλα ποσά που εντοπίστηκαν σε λογαριασμούς των Βέργα και Μαληκκίδη. Σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κύπρο του Σάββα Βέργα εντοπίστηκαν σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στους λογαριασμούς του κ. Μαληκκίδη εντοπίστηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ, ανέφερε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Είπε ακόμη ότι τα τελευταία χρόνια διαπιστώθηκαν πολλές εμπορικές πράξεις μεγάλης άξιας από το Γενικό Διευθυντή του ΣΑΠΑ. Οι έρευνες σε σχέση με τους λογαριασμούς των δυο υπόπτων συνεχίζονται και στο εξωτερικό με τη συνεργασία της ΜΟΚΑΣ.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης Βέργα και Μαληκκίδη δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για ανανέωση της κράτησης τους για άλλες οκτώ ημέρες σε αντίθεση με το συνήγορο του Γιώργου Μιχαηλίδη.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας του δικαστηρίου ο Γιώργος Μιχαηλίδης ένοιωσε αδιαθεσία και ζήτησε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Πάφου.