To Σατιρικό Θέατρο τίμησε τον Παντελή Κούρο

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σατιρικού Θεάτρου, σε μια τελετή imagewπριν την πρεμιέρα του έργου «Ο Γιαννής τζιαί ο Δεσπότης» του Μιχάλη Τερλικκά, στο Θερινό Σατιρικό Θέατρο, τίμησε τον Παντελή Κούρο για τη  συνεισφορά στην ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου Βλαδίμηρος Καυκαρίδης.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ο Πρόεδρος του σατιρικού θεάτρου Σπύρος Παντελίδης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Παντελή Κούρο, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια συμβολή και βοήθεια του στην παραχώρηση κρατικής γης και οικονομικής ενίσχυσης για την ανέγερση του  Πολιτιστικού Κέντρου Βλαδίμηρος Καυκαρίδης στην Αγλαντζιά.

Το ΔΣ του Σατιρικού Θεάτρου θέλοντας να τιμήσει τον Παντελή Κούρο αποφάσισε να μετονομάσει τη Δεύτερη Σκηνή (Πάνω Σκηνή) σε Αμφιθέατρο Παντελής Κούρος.

‘Οπως αναφέρεται, στην ομιλία του ο Παντελής Κούρος ευχαρίστησε το Σατιρικό Θέατρο για την τιμή που του έκανε και αναφέρθηκε  στις προσπάθειές του να πείσει τον πρώην Πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη και το Υπουργικό Συμβούλιο για μια πολιτιστική πολιτική για να βοηθήσουν τον Πολιτισμό και γενικά όλες τις τέχνες να αναπτυχθούν.