«Αξιόπιστη» έκρινε την μαρτυρία του Νίκου Λίλλη η κατηγορούσα Αρχή

Στις 22 Δεκεμβρίου η απόφαση  του  Κακουργιοδικείου  για τους οκτώ κατηγορούμενους

Στις 22 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, το μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα, θα εκδώσει την απόφασή του για το κατά πόσο θεωρεί τους 8 κατηγορούμενους στην υπόθεση της Δρομολαξιάς ένοχους ή θα τους απαλλάξει από τις κατηγορίες στην υπόθεση για την επένδυση από το Ταμείο συντάξεων των εργαζομένων της CYTA, στο έργο Aero Centre στη Δρομολαξιά.ÄÑÏÌÏËÁÎÉÁ

Σήμερα ολοκλήρωσε την αγόρευσή της η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Έλλη Παπαγαπίου, η οποία χαρακτήρισε αξιόπιστη την μαρτυρία του Νίκου Λίλλη, κύριου μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση και ζήτησε από τα μέλη του Κακουργιοδικείου να βασιστούν για την απόφασή τους στην μαρτυρία αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Ευστάθιος Κιττής, τέως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA, Χαράλαμπος Τσουρής, τέως Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΗΚ και κατά τον ουσιώδη χρόνο μέλος του Δ.Σ. της CYTA, Ορέστης Βασιλείου, Διευθυντής της CytaVision και τέως Γενικός Γραμματέας της ΕΠΟΕΤ-ΟΗΟ-ΣΕΚ, Γιάννης Σουρουλλάς υπάλληλος της CYTA, Γρηγόρης Σουρουλλάς, υπάλληλος του Κτηματολογίου, Βενιζέλος Ζαννέτος, στέλεχος του ΑΚΕΛ, Αντώνης Ιωακείμ, επιχειρηματίας και η εταιρεία Polleson Holdings Ltd.