Κλινικά νεκρή η 73χρονη, που ξυλοφορτώθηκε από τον γιό της

 

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά πλέον η Αστυνομία εναντίον του 42χρονου, που φέρεται να ξυλοφόρτωσε την 73χρονη μητέρα του στον Ύψωνα, αφού έχει διαπιστωθεί πως η άτυχη γυναίκα είναι κλινικά νεκρή.imagew-6.aspx

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την 73χρονη εξέτασε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επιβεβαίωσε πως είναι κλινικά νεκρή.

Η γυναίκα είχε υποστεί σοβαρότατα τραύματα από τα κτυπήματα που φέρεται να της κατάφερε ο γιος της και συγκεκριμένα  υποσκληρείδιο αιμάτωμα, αιμορραγία εγκεφάλου και κατάγματα 3ης και 4ης δεξιάς πλευράς
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη 73χρονη δέχθηκε κτυπήματα από τον γιο της, με τον οποίο διαμένουν στο ίδιο σπίτι, στον Ύψωνα, μετά από διαπληκτισμό για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δεύτερος.

Μεταφέρθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού , ενώ λόγω της κρισιμότητας της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 42χρονος συνελήφθη γύρω στις 6.15 το πρωί και θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Αστυνομία δεν διερευνά πλέον υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης αλλά φόνου εκ προμελέτης.