«Ο πατέρας μας με βίαζε και ήταν ναζιστής» λέει ο αδερφός του Κ.Σπέισι

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ο αδερφός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Κέβιν Σπέισι στη Daily Mail. Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του αδερφού του, μεγάλωσε με έναν πατέρα που ήταν οπαδός των Ναζί και βίαζε τον αδερφό του, τόσο συχνά που είχε αποκτήσει και το υποκοριστικό “The Creature”.A0CC173C976B7C269DD7C9BBA47E58E8

Οι καταγγελίες του Ράνταλ Φόουλερ, μεγαλύτερου αδερφού του Σπέισι είδαν ξανά το φως της δημοσιότητας εξαιτίας του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες δύο μέρες γύρω από το όνομα του ηθοποιού. Ο επίσης ηθοποιός Άντονι Ραπ, κατήγγειλε ότι σε ηλικία 14 ετών δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό , κατηγορίες που ανάγκασαν το Netflix να ανακοινώσει τους τίτλους τέλους του “House of Cards”, σειρά που πρωταγωνιστεί ο Σπέισι.

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι την περίσταση, πάνε πάνω από τριάντα χρόνια από τότε. Αν όμως έκανα όσα περιγράφει, τότε του οφείλω μια ειλικρινέστατη συγγνώμη για την απαράδεκτη, μεθυσμένη συμπεριφορά μου και τα αρνητικά συναισθήματα που του προκάλεσα.» ήταν η απάντηση του Σπέισι στις κατηγορίες ο οποίος δήλωσε ωστόσο ότι έχει επιλέξει πια να ζει ως ομοφυλόφιλος.

Η προσωπική ζωή του Σπέισι και ιδιαίτερα τα παιδικά του χρόνια ήταν για χρόνια καλά κρυμμένα από τους κόλπους του Χόλιγουντ. Οι φριχτές εμπειρίες που έζησε σαν παιδί ο ηθοποιός, όπως και τα αδέρφια του, ήταν ένα θέμα που δύσκολα προσέγγιζαν δημοσιογράφοι αλλά και συνάδελφοι του Σπέισι. «Κανένας από εμάς δεν είχε ελπίδα να γίνει φυσιολογικός μεγαλώνοντας με δύο τόσο προβληματικούς γονείς» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Ράνταλ, ο οποίος όπως είπε «δεν έκανα παιδιά για να μην τους μεταδώσω το γονίδιο του βιαστή».