Οταν η παρανομία εξισώνεται με τη νομιμότητα

????????????????????????????????????

Γράφει η Ανδρούλα Γκιούρωφ

Σήμερα είναι μέρα μνήμης για όλους όσους έδωσαν την ζωή τους για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία και την ελευθερία αυτού του καθημαγμένου τόπου.Σήμερα είναι ημέρα εγρήγορσης και επαγρύπνησης  ώστε να μην αφεθούν νέοι σύγχρονοι Εφιάλτες που συναγελάζονται με τους εκ Τουρκίας κατακτητές , και τους εδώ τοποτηρητές τους.Είναι οι ίδιοι που μειδιούν καταφατικά στις προκλητικές υποδείξεις της περιβόητης κ.Βικτώριας Νούλαντ,του φιλότουρκου Ειντε και μεθοδεύουν την επαναφορά ενός νέου  εκτρωματικού σχεδίου τύπου Ανάν, Κάποιοι δεν κρύβουν τη χαρά τους γιατί θα    το επιβάλουν σε βουβά κομματικά «συλλογικά» όργανα και άβουλα να αντιδράσουν και να διαφωνήσουν.

Μόνοι και ανενόχλητοι από τους «ενοχλητικούς» και τους «ξεροκέφαλους».

Σήμερα τιμούνται όσοι άφησαν τα ιερά λείψανα τους πάνω  στις τραχιές πλαγιές του Πενταδακτύλου, της Μόρφου, της Μιας Μηλιάς , στο Αγριδάκι… .Αυτοί που  στη θανατερή κραυγή εάλω η πατρίς έτρεξαν να  σώσουν ότι σώζεται καθότι η προδοσία και η καλοσχεδιασμένη συνωμοσία είχε βαθιά πλοκάμια.Απο την Ουάσιγκτον, στο Λονδίνο, την Αγκυρα, την Αθήνα, στη Λευκωσία. Ηταν πολλά τα αργύρια για να τα αρνηθούν μισθοφόροι και ανδρείκελα ξένων μυστικών υπηρεσιών να εκτελέσουν τα συνωμοτικά σχέδια.

42 χρόνια περασμένα μα όχι ξεχασμένα., Πραξικόπημα τουρκικη εισβολή , κατοχή, ανακήρυξη του υποτελούς στην Τουρκία παράνομου καθεστώτος στα κατεχόμενα,εποικισμός,βίαιη  αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα των κατεχομένων περιοχών  με κουβαλητούς από τα βάθη της Ανατολίας. Ολα μαζί τα εγκλήματα συσσωρευμένα και ατιμώρητα.  Πώς γίνεται  σε τούτο τον αιώνα,  να γίνεται πραξικόπημα και εισβολή με την συνδρομή ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων  να αφανίζονται κάτω από τις ερπύστριες των τάνκς και των αεροπορικών βομβαρδισμών χιλιάδες ψυχές   και αντι να τιμωρούνται οι επίορκοι και οι εισβολείς επιχειρείται η αποενοχοποίηση και η παραγραφή των εγκλημάτων τους. Επιχειρείται  η εξίσωση της παρανομίας με τη νομιμότητα.

Ο εγκάθετος  πρόεδρος ενός παράνομου και μη αναγνωρισμένου καθεστώτος να αξιώνει ισότητα με τον νόμιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.Γι’ αυτό το αίσχος,Γι’αυτές τις παρανοϊκές μεθοδεύσεις δεν φταίνε μόνο οι ξένοι.Φταίνε και ευθύνονται όλοι όσοι έδωσαν το δικαίωμα στον κάθε Ντάουνερ, στον κάθε Κόφι Ανάν στον κάθε Ειντε και στην κάθε Νούλαντ να εξισώνουν την νομιμότητα με την παρανομία και να   παραγράφουν τα εγκλήματα πολέμου της Τουρκίας στην Κύπρο.

Βιάζεται για λύση ο Ακιντζί εντός του 2016 γιατί όπως λέει είναι η τελευταία  ευκαιρία.

Βιάζεται να διαλυθεί η Κυπριακή Δημοκρατία και να μην υπάρξει συνέχεια της.Γιατί καθώς μας λένε η Τουρκία δεν δέζεται μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.Θα γίνει κατα πως θέλει εκλιπούσα και ο Θεός ας ελεήσει όλους αυτούς που υιοθετούν και συμφωνούν με τέτοιες αξιώσεις.Και ως υπάκουο τέκνο του Ερντογάν ο Ακιντζί βιάζεται να εισέλθει στον κόσμο των «τεθνεότων» η   Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο «σουλτάνος» Ερντογάν προβαίνει σε εκκαθαρίσεις  μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του ,και η Κύπρος 42 χρόνια σε συνθήκες ημικατοχής περιμένει πότε οι μεγάλες δυνάμεις θα εξηγήσουν πως γίνεται σε τούτο τον αιώνα η  παρανομία και τα εγκλήματα πολέμου  να εξισώνονται με τη νομιμότητα.

Αιωνία η μνήμη σε όσους φύλαξαν Θερμοπύλες.

 

Υ.Γ.Σήμερα είναι άτοπο και αδόκιμο να ασχοληθώ με την απόφαση της ηγετικής φράξιας του ΑΚΕΛ να προχωρήσει στη διαγραφή μου από το ΑΚΕΛ.

Σήμερα είναι μέρα μνήμης και τιμής σε όσους αντιστάθηκαν στα τάνς του προδοτικού τουρκοφόρου πραξικοπήματος. Ες αύριον η απάντηση στην χωρίς τεκμηρίωση και αιτιολογία διαγραφή.