Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 64χρονο Βρετανό

 

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 64χρονο Βρετανό, τον Kenneth Frederi Hudspeth, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα κοντά στο κυκλικό κόμβο του παλαιού αεροδρομίου της πόλης.Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14.15 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα, σε σημείο του δρόμου με κατεύθυνση από τη Λάρνακα προς τον κυκλικό κόμβο του παλαιού αεροδρομίου της πόλης.timthumb.php

Ο Βρετανός, που οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, σε κάποιο σημείο του δρόμου, 100 περίπου μέτρα πριν τον κυκλικό κόμβο του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και ακολούθως να κτυπήσει σε πάσσαλο οδικού φωτισμού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Από τη σύγκρουση ο άτυχος Βρετανός τραυματίστηκε κρίσιμα. Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 64χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών ο Βρετανός υπέκυψε στο μοιραίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Βρετανός, που ήταν μόνιμος κάτοικος Κιτίου της επαρχίας Λάρνακας, φορούσε προστατευτικό κράνος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 64χρονου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί επί της σορού του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.