«Δεν παρανομήσαμε» λέει η ΑΡΙΣΤΟ

aristo_developers2_1

“Δεν υπάρχει παρανομία, εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη, παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας και ικανοί να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις υποχρεώσεις μας”, αναφέρει με σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία ΑΡΙΣΤΟ.

Με αφορμή την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας σχετικά με το θέμα του διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί της Πάφου, η εταιρεία εκφράζει την  απόλυτη εμπιστοσύνη της στην  κυπριακή δικαιοσύνη, καθώς και την πρόθεσή της να συμβάλει εποικοδομητικά στην ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η θέση μας, αναφέρει , “ήταν από την πρώτη στιγμή σαφής και παραμένει η ίδια: Δεν υπάρχει παρανομία. Η διαδικασία παραχώρησης ήταν υπό εξέλιξη και διαρκή τροποποίηση, ενώ το Τελικό Πιστοποιητικό Εγκρίσεως δεν έχει εκδοθεί”.

Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η Aristo Developers διακρίνεται για την αξιοπιστία της και την ηθική της στάση απέναντι σε εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες, προστίθεται στην ανακοίνωση, καθώς και για τη διαχρονική και πολύπλευρη προσφορά της στην πολιτεία.

Είμαστε αποφασισμένοι συνεχίζει η ανακοίνωση να προστατεύσουμε τις αξίες μας.

Η υπόθεση για το διαχωρισμό οικοπέδων στο Σκαλί βρίσκεται ενώπιον κακουργιοδικείου. Η ακρόαση μετά την αναβολή που πήρε θα ξεκινήσει στις 14 Νοεμβρίου.