Βουλγαρία:Κατάργησαν αριθμό τηλεφώνου που …προκαλούσε θανάτους

Εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία λογαριασμού με συγκεκριμένο…αριθμό, αφού όλοι οι κάτοχοί του οδηγήθηκαν σε πρόωρο θάνατο!oldphotosmobile-phone-sms1393496057

Ο “καταραμένος” αριθμός… 0888 888 888 δεν είναι απλά ένα νούμερο τηλεφώνου!Πρόκειται για ένα δυσάρεστο οιωνό: όποιος είναι ο κάτοχός του, χάνει τη ζωή του!Τα (παρακάτω) περιστατικά οδήγησαν στην κατάργηση του γκαντέμη αριθμού.

Θύμα πρώτο:

Ο πρώτος κάτοχος του ήταν ο 48χρονος Βούλγαρος Vladimir Grashnov, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή το 2001, λίγες μόνο ημέρες μετά την γνωστοποιήση από τους γιατρούς ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Θύμα δεύτερο:

Ενός κακού μύρια έπονται. Ο αριθμός άλλαξε χέρια και η αρνητική ενέργεια μεταφέρθηκε αυτομάτως στον Konstantin Dimitrov, ο οποίος δολοφονήθηκε υπό άγριες συνθήκες το 2003. Η αστυνομία, κατόπιν πολύμηνης έρευνας , αποφάνθηκε πως για το γεγονός ευθύνεται η Ρώσικη Μαφία, η οποία θεώρησε πως ο Dimitrov έχωνε τη μύτη του εκεί που δεν έπρεπε (στη φωτογραφία το πτώμα του Dimitrov, όπως το βρήκε η αστυνομία).

Θύμα τρίτο:

Το τρίτο κρούσμα σημειώθηκε το 2005. Ο επιχειρηματίας Konstantin Dishliev δολοφονήθηκε έξω από ένα ινδικό εστιατόριο στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Ο άτυχος κάτοχος διατηρούσε παράνομη επιχείρηση διακίνησης κοκαΐνης. Η δολοφονία, σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

“O αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου”

Ακόμα και αν κάποιος είναι δύσπιστος και καθόλου προληπτικός , σίγουρα θα λάβει υπόψη του τα τρία περιστατικά που συνδέονται άμεσα με τον αριθμό που θεωρείται επίσημα… γκαντέμης! Αν κάποιος επιχειρήσει να πληκτρολογήσει το 0888 888 888 , θα ακούσει από την άλλη γραμμή το ηχογραφημένο μήνυμα: ο αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου.

Μέχρι σήμερα οι ιθύνοντες της βουλγαρικής εταιρίας τηρούν σιγή ιχθύος. Για πολλούς, ακόμα και στη σκέψη αναφοράς, πλανάταιο ο φόβος του θανάτου… Για τους υπόλοιπους τα παραπάνω περιστατικά αποτελούν ένα απλό παιχνίδι συμπτώσεων – από αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να δημιουργήσει!

Και τώρα μια άλλη  προσέγγιση του θέματος.To “καταραμένο” νούμερο ήταν το 0888 888 888. Συνεπώς έχουμε:

0888= 0+8+8+8 = 24, άρα 2 + 4 = 6
888= 8+8+8 = 24, άρα 2 + 4 = 6
888= 8+8+8 = 24, άρα 2 + 4 = 6
όλο μαζί… 666!