Ουαλία: Εθαψε ζωντανή την αρραβωνιαστικιά του

Ζωντανή έθαψε την αρραβωνιαστικιά του ένας 39χρονος στην Ουαλία, ωστόσο η ίδια κατάφερε να «δραπετεύσει» από τον ρηχό τάφο της και πέρασε 14 ημέρες σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο.

Η 34χρονη Στέισι Γκίλιαμ πίστεψε ότι θα πέθαινε μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Κιθ Χουγκς και διαπίστωσε πως βρισκόταν θαμμένη κάτω από κλαδιά και χώμα. Όπως δήλωσε, όταν ξύπνησε στο σκοτάδι, ένιωσε πως είχε παραλύσει.newego_LARGE_t_1101_54403202_type12713

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Wales Online» είπε: «Ένιωσα ότι ήμουν θαμμένη σε έναν τάφο – υπήρχαν ξερά κλαδιά, φτέρες και θάμνοι πάνω μου. Όλο αυτό το χώμα και τα φύλλα ήταν τόσο βαριά πάνω μου που πάλευα να αναπνεύσω και να θυμηθώ πού βρισκόμουν. Κατάφερα να γυρίσω και να συρθώ, σκάβοντας με τα νύχια μου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη. Αναζήτησα βοήθεια. Η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια».

Αφού βγήκε από τον τάφο της, η Γκίλιαμ κατέρρευσε έξω από ένα γκολφ κλαμπ, όπου οι παριστάμενοι κάλεσαν την αστυνομία. Η Γκίλιαμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέρασε 26 ημέρες, 14 εκ των οποίων σε τεχνητό κώμα.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Χουγκς για απόπειρα δολοφονίας και θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για 8 χρόνια.