Ο ΣΥΚΑΛΑ δεν αποκλείεται να κατέλθει στις βουλευτικές εκλογές

Σε συνασπισμό με άλλας οργανωμένα σύνολα ή Συνδέσμους, ο ΣΥΚΑΛΑ ( Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας) δεν αποκλείεται να διεκσικήσει τις βουλευτικές εκλογές του 2016. Ο ΣΥΚΑΛΑ σε μήνυμα προς τα μέλη του προχωρεί  σε σφυγμομέτρηση μεταξύ των μελών του αναφορικά με τις επόμενες δράσεις για την ανάκτηση των καταθέσεων που έχασαν ως αποτέλεσμα των αποφάσεων του Eurogroup το Μάρτιο του 2013.det_K3

Ειδικότερα σε μήνυμά του προς τα μέλη του, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα, ο ΣΥΚΑΛΑ ζητά με στόχο την επίτευξη μιας «πιο ορθολογιστικής θέσης των ιδεών, προτάσεων και εισηγήσεων των μελών» θα ομαδοποιήσει τις προτάσεις που κατατίθενται κατά καιρούς, προκειμένου να ληφθεί η γνώμη των μελών για τις προτάσεις αυτές.

Ζητείται από τα μέλη όπως τοποθετηθούν επί της κάθε εισήγησης βάζοντας ένα αριθμό από 1 μέχρι 4 στην κάθε εισήγηση, καταδεικνύοντας έτσι στην προτίμησή τους κατά σειρά προτεραιότητας.

Οι εισηγήσεις που παρατίθενται είναι: Ο ΣΥΚΑΛΑ να προχωρήσει με νομικές αγωγές σε ευρωπαϊκά δικαστήρια, με τις προκαταρκτικές γνωματεύσεις δείχνουν ότι μπορούμε να έχουμε δυνατή υπόθεση, ο συνασπισμός με άλλους Συνδέσμους /οργανωμένα σύνολα για δημιουργία πολιτικής κίνησης και να διεκδικήσουμε τις Βουλευτικές εκλογές του 2016 και η πραγματοποίηση καθιστικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από κτίριο είτε της εκτελεστικής είτε της νομοθετικής εξουσίας. Ζητείται επίσης όπως κατατεθούν και άλλες τυχόν εισηγήσεις.

Ο ΣΥΚΑΛΑ ζητά από τα μέλη του όπως απαντήσουν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.