Απαλλαγείτε από την πιτυρίδα με λοσιόν από βότανα

Πως θα απαλλαγείς από τις ενοχλητικές άσπρες νιφάδες της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας!

Έχεις έντονη πιτυρίδα και παρ’ ότι λούζεσαι με ειδικά προϊόντα οι αντιαισθητικές0EFBD74944E731458B828584B437532A νιφάδες δεν υποχωρούν; Δοκίμασε τη λύση με βότανα και αιθέρια έλαια, τα οποία βρίσκεις εύκολα και θα σου στοιχίσει ελάχιστα. Τα αιθέρια έλαια, μειώνουν την πιτυρίδα, ελαχιστοποιούν πολλά συμπτώματα από ασθένειες που εμφανίζονται στο δέρμα της κεφαλής και παράλληλα βοηθούν στο ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αποκτήσει υπέροχα υγιή μαλλιά χωρίς πιτυρίδα; Tώρα μπορείς να τα καταφέρεις!

Υλικά

1/2 ποτήρι ροδόνερο
2 κουταλιές αποξηραμένο θυμάρι
1 κουταλιά αποξηραμένο δεντρολίβανο
1 κουταλιά αποξηραμένη τσουκνίδα
1 κουταλιά αποξηραμένο φασκόμηλο
1 κουταλιά αποξηραμένη ρίγανη
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea trea
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά –πλην των αιθέριων ελαίων- σε ένα γυάλινο βάζο. Τοποθετούμε το βάζο σε σημείο που να το βλέπει ο ήλιος για μία βδομάδα. Μετά το τέλος την εβδομάδας, σουρώνουμε καλά, προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια και τοποθετούμε σε μπουκαλάκι με ψεκαστήρα.
Μετά το λούσιμο, ψέκασε τη λοσιόν στο τριχωτό και κατά μήκος των μαλλιών . Κάνε μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων για μερικά λεπτά και στη συνέχεια στέγνωσε τα μαλλιά σου. Η λοσιόν αυτή δεν ξεπλένεται. Χρησιμοποίησε τη καθημερινά και θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα!

** Αν έχετε αλλεργίες στα πιο πάνω συστατικά ρωτήστε το γιατρό σας .