Ψάρι με ανθρώπινη σιαγόνα

psari_2Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους ειδικούς η… ψαριά ενός 50χρονου Ρώσου ψαρά, ο οποίος έπιασε στα δίχτυα του ψάρι με ανθρώπινα δόντια!

Ο κ. Αλεξ Κορομπόβ, πήγε για ψάρεμα στην περιοχή Αρχάγγελσκ στη βορειοδυτική Ρωσία και κατάφερε να αλιεύσει ένα από τα πιο παράξενα ζώα παγκοσμίως.

Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν μια κοινή τσιπούρα, αλλά όταν πήγε να το καθαρίσει είδε ότι το στόμα του ήταν γεμάτα από δόντια που δεν έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά από τα ανθρώπινα.

«Ανοιξα τα βράγχιά του, που ήταν ωραία και κόκκινα, αλλά παρατήρησα ότι κάτι πήγαινε στραβά με το στόμα του. Αυτό το ψάρι δε μπορούσε να είναι τσιπούρα με τέτοιο στόμα. Το άνοιξα και έπαθα σοκ. Μέσα ήταν γεμάτο από ανθρώπινα δόντια», είπε ο κ. Κορομπόβ, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ.Στη συνέχεια έσπευσε στην τοπική μπυραρία για να δείξει στους φίλους του το μυστηριώδες αλίευμά του.

Ο φίλος του 50χρονου ψαρά, Αντόν Εφίμοβ, είπε: «Ξέραμε ότι ο Αλεξ λέει μερικές απίθανες ιστορίες, αλλά όταν ήρθε και μας είπε ότι είχε ένα ψάρι με ανθρώπινα δόντια σκεφτήκαμε ότι σίγουρα κάτι έχει πιει».

«Ομως, όταν μας το έδειξε, σοκαριστήκαμε. Κανείς από εμάς δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή του», πρόσθεσε.

Τη λύση στο μυστήριο, όπως και να έχει, θα δώσει το Ινστιτούτο Αλιείας και Ωκεανογραφίας της Ρωσίας.