Στο Κ.Κ.Ε η πιο τίμια ψήφος

????????????????????????????????????

Της Ανδρούλας Γκιούρωφ

 

Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της  και μετά την 20η Σεπτεμβρίου, μέρα κατα την οποία ο Ελληνικός λαός οδηγείται ξανά στις κάλπες για να αποφασίσει  σε ποιό κόμμα, παράταξη ή συμμαχία θα εμπιστευθεί τις τύχες του. Ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε ένας επικίνδυνος λαοπλάνος που με τα πολλά «όχι»  το δήθεν σκίσιμο των μνημονίων και τις καταγέλαστες αναφορές του  πως μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ς « οι αγορές θα χόρευαν πεντοζάλη», οδήγησε την Ελλάδα σε τρισχειρότερο μνημόνιο.Υποχώρησε ατάκτως στους εκβιασμούς των Σιόμπλε-Μέρκελ -Ντάισελμπλουμ και της εθνοκτόνας Τρόικας που με καμάρι  δήλωναν πως την κατάργησαν και την μετέτρεψαν σε «θεσμούς» Είναι πολιτική αφέλεια και μωρία να πιστεύει η Αριστερά ή η υποτιθέμενη Αριστερά  πως μέσα σε μια Ε.Ε. όπου τα μονοπώλια και οι ολιγάρχες κυριαρχούν, πως οι λαοί θαμπορέσουν να αναστηθούν και ν’  απεγκλωβιστούν από την εκμετάλλευση και των φαύλο κύκλο των χρεων και των δανείων. .

Η Ελλάδα ζει σήμερα την χειρότερη απομόνωση  στη σύγχρονη ιστορία της. Την έχουν μετατρέψει σε μια σύγχρονη αποικία υποτακτικών,  εξαναγκάζοντας το λαό να ζει στη φτώχεια την μιζερια  και την ανέχεια. Ο λαός παρακολουθεί  το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, του φυσικού και ορυκτού της πλούτου   να εκχωρείται  έναντι πινακίου φακής  στα  χέρια της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας. Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ  κυβέρνησαν δοκιμάσθηκαν και έφεραν πλείστα τόσα δεινά  φορτώνοντας  αβάστακτα βάρη στο λαό. Πέραν από 400.000 νέων ξενιτεύτηκαν για να βρουν δουλειά πλείστοι εκ των οποίων έχουν μετατραπεί σε λευκούς σκλάβους της Ευρώπης  ή της Αμερικής  όπου  τα φτηνά εργατικά χέρια είναι περιζήτητα. Οσοι κυβέρνησαν κατάφεραν δυστυχώς  να σκοτώσουν την αυτοεκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αξιοπρέπεια του. Τα ιδανικά έχουν χαθεί , οι αντιστάσεις μειώθηκαν γι’ αυτό και πολλοί νέοι ή μεσήλικες βρίσκουν διέξοδο στην αυτοχειρία.Στις εποχές της μεγάλης φτώχειας της η Ελλάδα δεν γνώρισε τέτοια έξαρση αυτοκτονιών.Μπηκαν στον κόπο οι όποιοι Τσίπρηδες, Σαμαράδες, Βενιζέλοι και Μεϊμεράκηδες, Παπανδρέηδες και Μπακογιάννηδες να διερωτηθούν ποίοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί γι’ αυτή την εθνική τραγωδία;

Σήμερα ο ελληνικός λαός μπορεί να βγει από τα αδιέξοδα του ,να πει ένα μεγάλο όχι στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και να κάνει μια επιλογή στο μόνο κόμμα που ποτέ δεν του είπε ψέμματα.Η πιο τίμια ψήφος σήμερα είναι στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το όποίο όχι μόνο νανουρίζει το λαό και την εργατική τάξη με φρούδες ελπίδες και παραμύθια της Χαλιμάς , αλλά διαχρονικά του λέει την αλήθεια. Του δείχνει τον δρόμο τον δύσκολο , τον ανηφορικό αλλά το δρόμο της αξιοπρέπειας και της σύγκρουσης με την καπιταλιστική Ευρώπη. Του λέει να πάρει την τύχη του στα χέρια του να καλλιεργήσει τη γη του να εκμεταλλευτεί ο ίδιος τον πλούτο της χώρας και να αποτινάξει το ζυγό της καπιταλιστική δουλείας και των νεοαποικιακών μεθόδων που κατευθύνονται από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες.Δεν υπάρχουν «καλές τρόικες» Υπάρχουν μόνο σκληροί και αδίστακτοι δανειστές και δεν είναι τυχαίο πως το Βρολίνο έχει πλουτίσει τοκίζοντας και επανατοκίζοντας το αίμα των λαών που βρέθηκαν στη δυσχερή θέση να μπουν κάτω από μνημονιακή επιτήρηση όπως και η Κύπρος.

Πολλοί κατηγόρησαν και λοιδώρησαν το Κ.Κ.Ε γιατί δεν ακολούθησε το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν στήριξε το τότε μεγάλο ποτάμι μιας ενωμένης Αριστεράς. Είχε την πολιτική διορατικότητα η ηγεσία του να διαβλέψει πού θα οδηγούσε η δήθεν ανανεωμένη και ριζοσπαστική Αριστερά .Και σήμερα δικαιώνεται. Οπως δικαιώθηκε διαχρονικά. Πολλοί κατηγορούν το Κ.Κ.Ε επειδή μένει στάσιμο στο 5% ή 6%. Είναι όμως και πολλοί που γνωρίζουν πως μόνο η πολιτική του Κ.Κ.Ε  είναι αυθεντική, αληθινή, χωρίς φτιασίδια ,μακρυά από τις διαπλοκές εμπόρων και δουλεμπόρων πλουτοκρατών και ιδιοκτητών Μ.Μ.Ε που αντιλαμβάνονται πως είναι η μόνη γνήσια φωνή μέσα στο χάος που θέλουν να το διατηρούν οι εργολάβοι και οι ορτιναντζες  της δήθεν Ευρωπαϊκής πορείας γι’ αυτό και το πολεμούν λυσσαλέα.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός ας αοίξει τα αυτιά του και ας αφουγκραστεί την πιο τίμια και πατριωτική φωνή και να εμπιστευθεί τη ψήφο του στο Κ.Κ.Ε.