To πάρτι στην παραλία ήταν μοιραίο για τον 23χρονο Αλέξη

Τραγική αποδείχτηκε τελικά η χθεσινοβραδινή έξοδος παρέας φοιτητών από τη Λευκωσία, αφού είχε ως μοιραία κατάληξη το θάνατο από ηλεκτροπληξία του 23χρονου Αλέξη Χαραλάμπους.

Φτάνοντας σε περιοχή της ακτής Μενεού, οι φοιτητές άρχισαν τις προετοιμασίες για την διοργάνωση ενός μπιτς πάρτι. Γύρω στις 9.10, σύμφωνα με την Αστυνομία, τοποθέτησαν σε κοντινό χώρο ηλεκτρογεννήτρια την οποία και την έθεσαν σε λειτουργία οπότε συνέβη το μοιραίο.DOC.20140702_.1178694_.meneou-bungalow-cypriot-rentals-beach-943-1113782[1]_600x449_1

Στην προσπάθεια του ο 23χρονος φοιτητής Αλέξης Χαραλάμπους από τη Λευκωσία να τοποθετήσει ένα λαμπτήρα, υπέστη ηλεκτροπληξία, χάνοντας τις αισθήσεις του. Με εγκαύματα στο χέρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επι καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο άτυχος Αλέξης Χαραλάμπους ήταν 4ετής φοιτητής  στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο σε ανακοίνωσή του εκφράζει βαθιά θλίψη και αναφέρει ότι πενθεί για τον άδικο χαμό του τεταρτοετή φοιτητή του, Αλέξη Χαραλάμπους, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, σε ηλικία 23 ετών.

Ο Αλέξης Χαραλάμπους ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 5:00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, στα Λατσιά.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πρυτανικό Συμβούλιο εκφράζουν βαθιά θλίψη για το θάνατο του 23χρονου φοιτητή Αλέξη Χαραλάμπους και τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Τέλος, αναφέρεται ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες από σήμερα Σάββατο έως και τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015.