Καταιγίδες και χαλάζι προβλέπει για σήμερα η Μ.Υ.

catsΗΜετεωρολογική Υπηρεσία  προβλέπει  ότι σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να σημειωθεί χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που αρχικά θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ ενώ η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε ορισμένες περιοχές των νοτίων παραλίων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο.