Η εγκληματική οργάνωση ISIL ευχαριστεί την Τουρκία επειδή σκοτώνει Κούρδους

kourdos-2TURKEYPROTESTS_Η εγκληματική οργάνωση του ISIL ευχαριστεί δημόσια την τουρκική Αστυνομία επειδή “επιτίθεται και σκοτώνει τους Κούρδους δαδηλωτές” αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά τον σκοτεινό ρόλο του νεοθωμανικού τουρκικού κράτους και της κυβέρνησης Νταβούτογλου-Ερντογάν.

Σοκ προκαλουν οι φωτογραφίες του 26χρονου Κούρδου Ορχάν Ασκίν (Orhan Aşkın) αφού ο συγκεκριμένος έχασε και τα δύο του μάτια από Τούρκους αστυνομικούς, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά την βιαιότητα της Τουρκίας, αλλά και την αδιαφορία στον υποτιθέμενο αγώνα πάταξης της ISIL.

Ο τραυματισμός προκλήθηκε όταν η τουρκική αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον Κούρδων, που διαδήλωναν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και στην τουρκική κυβέρνηση που το στηρίζει στην πόλη Σίζρε (Cizre), στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Στο μεταξύ η σημαία των εγκληματιών ισλαμιστών ανεβηκε στο διοικητήριο της πόλης Κομπάνι κάτι που δέιχνει ότι η πόλη δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της αδιαφορίας της Δύσης για την τύχη των “κακών” Κούρδων του ΡΚΚ, οι οποίοι δεν είναι αρεστοί στην Ουάσιγκτον αντίθετα με τους “καλούς” Κούρδους του Ιράκ που ελέγχονται από την οικογένεια των Μπαρσανί, ανθρώπων των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες.

Η δημόσια ευχαριστία της ISIL προς το τουρκικό κράτος δείχνει τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ισλαμιστών. Πάντως υπάρχει μια τάση μετατροπής της Τουρκίας σε “πλυντήριο” για όλους τους υπόλοιπους που βοηθησαν την ISIL να επεκταθεί και να επικρατήσει. Η οργάνωση αυτή χρηματοδοτήθηκε από το Κατάρ, τις ΗΠΑ, την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.

Οι υπόλοιποι “ευεργέτες” σκοπίμως κρύβονται και δεν αναφέρονται σχεδόν πουθενά

Το Ισλαμικό Κράτος μέσω του εκπροσώπου του στην Τουρκία, ευχαρίστησε την τουρκική αστυνομία που “χτυπά τους Κούρδους διαδηλωτές και τους σκοτώνει”.
Ο λογαριασμός καταργήθηκε, αλλά οι Κούρδοι είχαν προλάβει και τον είχαν «φωτογραφήσει».

 

ν