Αναζητείται ο δράστης της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό


 imagewΗ Αστυνομία αναζητεί τον φερόμενο ως δράστη της απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον δωδέκατο όροφο ανεγειρόμενης οικοδομής στην παραλιακή οδό στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 23χρονο και θύμα ένας 20χρονος, τον οποίο ο αναζητούμενος φέρεται να μαχαίρωσε, μετά από παρεξήγηση που είχαν για θέματα εργασίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου,  η απόπειρα διαπράχθηκε στις 10 το πρωί.  Όπως είπε, «ομάδα αλλοδαπών γύρω στα δέκα άτομα, «εργάζονταν σε υπό ανέγερση οικοδομή στην περιοχή Γερμασόγειας, σε οικοδομικές εργασίες και κατά τη διάρκεια των εργασιών προέκυψε μια παρεξήγηση μεταξύ τους και υπήρξε συμπλοκή. Στη συνέχεια 23χρονος αλλοδαπός εργάτης ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε συμπατριώτη του στην ωμοπλάτη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, η  κατάσταση του τραυματία είναι σοβαρή και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Ομάδα ανακριτών έχει επισκεφθεί τη σκηνή από όπου περισυνελέγησαν τεκμήρια για τις απαιτούμενες επιστημονικές εξετάσεις. Έχει προκύψει μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου που αναζητείται. Έχει εγκαταλείψει τη σκηνή, αναζητείται και αναμένεται να συλληφθεί» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.