Η Boyden επεκτείνεται σε Ελλάδα και Κύπρο

 

gbafNews28ΑΘΗΝA,–(BUSINESS WIRE)– H Boyden, μία κορυφαία εταιρεία συμβούλων ηγεσίας και ταλέντων με περισσότερα από 70 γραφεία σε πάνω από 45 χώρες, ανακοίνωσε σήμερα την επέκτασή της σε Ελλάδα και Κύπρο, με επικεφαλής τη διευθύνουσα εταίρο Άννυ Σ. Χατζηκωνσταντίνου.
Η Άννυ Χατζηκωνσταντίνου έχει εικοσαετή εκτελεστική καριέρα σε ανώτερες θέσεις, σε εταιρείες όπως η Diageo, η Hasbro, η SingularLogic και η Unilever, ακολουθούμενη από δεκαετή πείρα σε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Μωραΐτη, τη Σίμη Φάρου και τη Φανή Μαμαλάκη, με εξειδίκευση στη Στρατηγική Πληροφορική, τους Καταναλωτές και τις Λιανικές Πωλήσεις, και το Ανθρώπινο Δυναμικό αντίστοιχα. Αξιοποιώντας την εμπειρία της στον ψηφιακό μετασχηματισμό, την αναδιάρθρωση και την ανάκαμψη, η Boyden Ελλάδας και Κύπρου θα στηρίξει τοπικούς και διεθνείς πελάτες στη στρατηγική ανάπτυξη.
Η Trina Gordon, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Boyden σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι σε Ελλάδα και Κύπρο αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές, αλλά η Boyden δεν αποφεύγει τις χώρες που υπάρχουν αντιξοότητες. Η Ελλάδα έχει προσελκύσει σημαντικές ξένες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια. Η Άννυ έχει στη διάθεσή της όλο το φάσμα παγκόσμιων δυνατοτήτων της Boyden, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να διατηρήσουν τη δυναμική τους σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον.»
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Boyden μια εποχή όπου οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο χρειάζονται μια ξεχωριστή και συνεργατική προσέγγιση για την εξεύρεση της κατάλληλης ηγεσίας» δήλωσε η Άννυ Χατζηκωνσταντίνου. «Οι ηγέτες επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις σήμερα. Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός της τοπικής διορατικότητας και των τοπικών επαγγελματικών δικτύων με τη συνεργατική νοοτροπία και την ψηφιακή οξύνοια της Boyden θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα μπροστά για τους πελάτες μας.»
Η εξαμελής ομάδα της Boyden Ελλάδας και Κύπρου θα παρέχει εκτελεστική αναζήτηση σε παγκόσμιους οργανισμούς, τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ηγέτες ανθρώπινου δυναμικού σε Ελλάδα και Κύπρο, που θα συνεργάζονται διασυνοριακά με τα γραφεία της Boyden σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία Ειρηνικού και Αμερική. Τα μέλη της ομάδας θα συμμετέχουν στις παγκόσμιες πρακτικές της Boyden στους εξής τομείς: Καταναλωτές και Λιανικές Πωλήσεις, Βιομηχανική Τεχνολογία, Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, Διευθύνων Σύμβουλος και Υπηρεσίες Διοικητικού Συμβουλίου, Ανθρώπινο Δυναμικό και Ιδιωτικό Κεφάλαιο.
Σχετικά με την Boyden
Η Boyden είναι μια κορυφαία εταιρεία συμβούλων ηγεσίας και ταλέντων με περισσότερα από 70 γραφεία σε πάνω από 45 χώρες. Η παγκόσμια εμβέλειά μας μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών οπουδήποτε και αν δραστηριοποιούνται. Φέρνουμε σε επαφή σημαντικές εταιρείες με σπουδαίους ηγέτες μέσω λύσεων εκτελεστικής αναζήτησης, προσωρινής διαχείρισης και συμβουλευτικής ηγεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.boyden.com/greece-and-cyprus/.