Επιλέγηκε το τραγούδι της Κύπρου για τη Eurovision 2015

Το τραγούδι ««ONE THING I SHOULD HAVE DONE» θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 60ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2015, που θα διεξαχθεί στη Βιέννη της Αυστρίας τον ερχόμενο Μάιο.Vienna to host Eurovision Song Contest 2015

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το ΡΙΚ, “η επιλογή του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 στο Στούντιο 3 του ΡΙΚ”.

Στην τελική φάση διαγωνίστηκαν έξι τραγούδια.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της τηλεψηφοφορίας του κοινού η οποία είχε βαρύτητα 50%, και της Κριτικής Επιτροπής η οποία είχε βαρύτητα επίσης 50%, πρώτο αναδείχθηκε το τραγούδι ««ONE THING I SHOULD HAVE DONE» με συνθέτη/στιχουργό το Mike Connaris και ερμηνευτή το Γιάννη Καραγιάννη.

Η εκδήλωση άρχισε στις 9.30 το βράδυ και μεταδιδόταν απευθείας από το ΡΙΚ ΕΝΑ με ταυτόχρονη μετάδοση στη δορυφορική εκπομπή του ΡΙΚ, το Τρίτο Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα, καθώς και από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στο www.riknews.com.cy

Την εκπομπή παρουσίασε η ΄Αντρη Καραντώνη μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος. Η σκηνοθεσία ήταν του Κλείτου Kλείτου και η επιμέλεια παραγωγής της Εύης Παπαμιχαήλ, καταλήγει η ανακοίνωση.