Συλλυπητήρια Προέδρου για το θάνατο Στέλιου Κρέουζου

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, η δημοσιογραφική οικογένεια και όλοι μας χάνουμε έναν συνεπή επαγγελματία της ενημέρωσης και έναν ωραίο άνθρωπο”, cache_728x3000_Analog_medium_829774_118263_30112019 αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε γραπτή δήλωση του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου.

Εκφράζοντας λύπη για την πρόωρη απώλεια “του φίλου δημοσιογράφου”, προσθέτει ότι “θα θυμόμαστε πάντα τον φίλο Στέλιο με το ξεχωριστό φιλότιμο και την αφοσίωση που τον διέκριναν”.

Τέλος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Κίνημα Οικολόγων

Το κίνημα Οικολόγων στο συλλυπητήριο μήνυμα του αναφέρει:

“Είναι με μεγάλη μας λύπη που πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 51 χρόνων.

Ο Στέλιος Κρέουζος ασκούσε το λειτούργημα του δημοσιογράφου για σχεδόν 30 χρόνια, εργαζόμενος στον έντυπο Τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Επρόκειτο για άνθρωπο με σπάνιο ήθος και φωτεινό παράδειγμα αγωνιστή της ζωής. Στην εργασία του ως δημοσιογράφος από όποιο μέσο κι αν βρέθηκε, διακρίθηκε για την αμεροληψία του και την ανθρωπιά του.

Παρά το γεγονός ότι έπασχε από μια χρόνια ασθένεια ήταν υπόδειγμα εργατικότητας και φιλοπονίας. Στην προσωπική του ζωή ήταν ένας καλός οικογενειάρχης και ένας προοδευτικός άνθρωπος που διεκδικούσε την ανέλιξη. Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια είχε κατακτήσει το πτυχίο της νομικής και εργαζόταν για την απόκτηση και διδακτορικού τίτλου.

Παράλληλα πρόσφατα ίδρυσε την ομάδα πρωτοβουλίας «Συμμαχία για την υγεία» με σκοπό να υπερασπιστεί – μαζί με άλλους – τα δικαιώματα των χρόνιων ασθενών μέσα στις συνθήκες του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στο ΡΙΚ και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του εκλιπόντος. Σε ένδειξη τιμής και εκτίμησης θα εκπροσωπήσει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στην κηδεία ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης.

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη η ψυχή αυτού του καλού ανθρώπου, πολίτη και πατριώτη.