Νέες πτήσεις Λάρνακα Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η Blue Air

Την έναρξη λειτουργίας της νέας επιχειρησιακής της βάσης στην Κύπρο, πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα και Λάρνακα-Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής, παρουσίασε σήμερα η αεροπορική εταιρεία Blue Air.sigla-blue-air-1

Συγκεκριμένα, το νέο πτητικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επτά πτήσεις προς Αθήνα (Δευτέρα – Κυριακή) και τρεις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (Τρίτη – Πέμπτη – Κυριακή), ενώ οι πτήσεις προς Αθήνα θα αυξηθούν στις 11 κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο προς Βουκουρέστι με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις και η εταιρεία έχει ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυο της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς .

Σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα ο εμπορικός διευθυντής της Blue Air, Tudor Constantinescu είπε ότι η Blue Air είναι χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία ως προς το βασικό της προϊόν, όμως ο ταξιδιώτης μπορεί με δική του επιθυμία να ενσωματώσει όποια υπηρεσία επιθυμεί κατά το ταξίδι του.

Επίσης,αναφέρθηκε στο θέμα ασφάλειας τονίζοντας ,ότι “ η ασφάλεια πτήσεων για την εταιρεία μας αποτελεί ζήτημα μέγιστης σημασίας και μπορούμε να νιώθουμε περήφανοι ότι στα 10 χρόνια λειτουργίας μας, δεν είχαμε ποτέ κανένα επεισόδιο είτε στον αέρα είτε στο έδαφος και μεταφέραμε με ασφάλεια 11,5 εκατομμύρια επιβάτες στην Ευρώπη”.

Aπό την πλευρά του ο Πρόεδρος της εταιρείας Gheorghe Racaru είπε ότι η εταιρεία ήρθε για να μείνει στην κυπριακή αγορά.

“Στόχος μας είναι να έρθουμε πιο κοντά στην τοπική κοινωνία και γι’ αυτό στα πλάνα μας έχουμε τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τόσο για πληρώματα καμπίνας, πιλότους και τεχνικούς. Με επτά χρόνια παρουσίας μας στην Κυπριακή αγορά, αισθανόμαστε την Κύπρο σαν το σπίτι μας”, πρόσθεσε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, Αντώνης Ορθοδόξου ευχαρίστησε το κοινό για την ανταπόκριση και ανέφερε ότι “ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο καλωσορίζουμε την νέα επιχειρησιακή βάση και είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινό θα μας εμπιστευτεί και θα πετάξει με την Blue Air , όπως κάνει άλλωστε από το 2008’’.

Οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19/01/2014 και η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας (www.blueairweb.com ) ή καλώντας το Τηλεφωνικό Κέντρο στην Κύπρο στο 22 755 300 / 24 841180 από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00 π.μ. – 17:30 μ.μ.). Επιπλέον, κρατήσεις θα γίνονται μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου της εταιρείας στην Κύπρο, Orthodoxou Aviation Ltd και από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.