Ομόφωνη η απόφαση του ΔΣ ΟΚΥπΥ για το νέο αν. Δ/ντη


Το ΔΣ του ΟΚΥπΥ το οποίο συνήλθε χθες σε σύσκεψη για να μελετήσει imagew-7.aspxτο θέμα που προέκυψε με την κενή θέση του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού, ύστερα από την παύση του Νικόλαου Πολύζου, αποφάσισε όπως στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας να είναι ο Γενικός Διευθυντής της περιφερειακής Διεύθυνσης Λευκωσίας, Κυριάκος Γεωργίου.

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αναμένεται να καταθέσει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ  στο Υπουργικό Συμβούλιο την Τρίτη.

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ Αλέκος Σταμάτης, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, είπε ότι η απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού υπόκειται στην έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου και γι΄ αυτό δεν έχουν τίποτα προς ανακοίνωση.

Ερωτηθείς να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας αποφασίστηκε το όνομα του Κυριάκου Γεωργίου, ο κ. Σταμάτης είπε ότι πρέπει να εγκριθεί πρώτα από το Υπουργικό Συμβούλιο και μετά να προβούν σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Σταμάτη είπε ότι η απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού ήταν ομόφωνη . «Πρέπει να στείλουμε την απόφαση μας στον Υπουργό Υγείας και να την καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο», κατέληξε.