Ο Αμερικανός Πρόεδρος αποκοιμήθηκε στη διάρκεια της ομιλία της βασίλισσας

ι χρήστες των κοινωνικών μέσων έχουν επισημάνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έμοιαζε να προσπαθεί να παραμείνει ξύπνιος καθώς η Αυτού Μεγαλειότητα της μιλούσε για την στενή σχέση μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.3651967

Ο πρόεδρος Τραμπ που κατέφθασε τη Δευτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη, φαινόταν σαν να αγωνιζόταν να παραμείνει ξύπνιος καθώς η βασίλισσα πραγματοποιούσε μία ομιλία πριν από το πλουσιοπάροχο δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται μεταξύ της Αυτού Μεγαλειότητας και της Καμίλα, της Δούκισσας της Κορνουάλης.

Όμως, ενώ η Βασίλισσα, μιλούσε για την στενή σχέση μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ γύρω από το μεγάλο αίθριο της αίθουσας δεξιώσεων, ο κ. Τραμπ φαίνεται να κλείνει επανειλημμένα τα μάτια του για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε κάποιο σημείο αφυπνίζεται.

Ένας χρήστης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρατήρησε για το περιστατικό: «Καλά, θεέ μου, κοιμάται στο βασιλικό δείπνο».

Ένας άλλος σημείωσε: «Σίγουρα κοιμάται σε αυτό το σημείο. Τι εξευτελισμός».

Ένας τρίτος τουίταρε: «Κοιμήθηκες κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Βασίλισσας! Είσαι μια πραγματική ντροπή για τη χώρα μας και τον κόσμο».

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να είχε κοιτάξει απλώς προς τα κάτω, κλείνοντας τα μάτια του για να αφοσιωθεί στην ομιλία της βασίλισσας ή πιθανώς για να ηρεμήσει από το jet lag.