Ο Αρχηγός της Αστυνομίας βιάστηκε να προδικάσει τον αριθμό των θυμάτων του φερόμενου κατα συρροήν δολοφόνου

«Δεν υπάρχει, λέει,  εξαφάνιση γυναίκας μεταξύ των 30 με τις οποίες συνομιλούσε ο 35χρονος

Δεν υπάρχει εξαφάνιση γυναίκας μεταξύ των 30 imagew-1.aspxγυναικών με τις οποίες συνομιλούσε ο 35χρονος που κρατείται μετά την παραδοχή ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο κοριτσάκια, είπε ενώπιον των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Νομικών και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Περαιτέρω ο Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από την πορεία των ερευνών και ανακρίσεων δεν υπάρχουν εύλογες υποψίες ότι ο 35χρονος εμπλέκεται σε άλλες υποθέσεις δολοφονιών.

Οι δηλώσεις του Αρχηγού προκαλούν ωστοσο εύλογα ερωτήματα καθότι ο καθ’ ομολογίαν κατα συρροήν δολοφόνος δεν αποκλείεται να διάπραξε και άλλα εγκλήματα εναντίον ατόμων που δεν βρίσκονταν στη λίστα των συνομιλιών  του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειώσουμε πως χθες ο Μάριος Ματσάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι αρμόδιες αρχές να βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση με όσα θύματα παραδέχθηκε ο 35χρονος ότι σκότωσε καθότι η συνεχής επικαιρότητα της υπόθεσης  με τα ειδεχθή αυτα εγκλήματα επηρεάζει αρνητικά την εικόνα της Κ΄πρου στο εξωτερικό αλλά και έχει κόστος με τόσους άνθρωπους να βρίσκονται καθημερινά στα σημεία των ερευνών.

Σε μια άλλη εξέλιξη οι έρευνες στην λίμνη της Κοκκινοπεζούλας στο Μιτσερό συνεχίσθηκαν και σήμερα χωρις αποτέλεσμα με τον δύτη να εξέρχεται από τη λίμνη γύρω στις 12 το μεσημέρι με άδεια χέρια.